پیام دکتر بابک آل طه به دانشجویان،کارکنان و اعضای هیات علمی

1394/12/04 (8:54:08 AM)

پیام دکتر بابک آل طه به دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان برای شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری

وَ اَمرُهُم شُوری بَینَهُم

ملتی که با رشادت و ایثار خون خود کوشیده تا سرنوشت جامعه و میهنش را بدست گیرد، بی‌تردید در هر فرصتی از حضور موثر ونقش تاثیر گذار خود درصحنه اجتماع دریغ نمی‌ورزد.

قطعا یکی از دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی در سایه رهبری امام خمینی راحل (ره) ایجاد زمینه برای حضور مردم در تعیین سرنوشت خود بوده است و امروز که درآستانه برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری هستیم فرصتی دیگر فراهم شده است تا جامعه دانشگاهی و دانشجویان در کنار سایر آحاد ملت ایران نقش خود را در تعیین سرنوشتشان ایفا نمایند.

بنا به تاکید مقام معظم رهبری «حضور در این انتخابات وظیفه همه مردم با سلایق مختلف و اندیشه‌های متنوع است.» بی‌تردید در گرو این حضور افتخار آفرین خواهد بود که وحدت، تدبیر و امید ملت ایران در عرصه‌های مختلف داخلی و بین المللی به اثبات خواهد رسید.

والسلام علیکم و رحمه‌الله

دکتر بابک آل طه