دیدار هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهربابک با خانواده شهیدفاتحی

1395/01/30 (9:37:41 AM)

هیات رئیسه واحد شهربابک روز یکشنبه 95/01/29 در روستای مرج در 45 کیلومتری شهربابک با خانواده محترم شهید دیدار کردند.دراین دیدار که دهیار و رئیس شورای روستا نیز حضور داشتند، رئیس دفتر فرهنگ واحد ضمن یادآوری خاطراتی از زمان جنگ تحمیلی اعلام داشتند شهدا ناظر بر اعمال ما هستند پس باید به گونه ای رفتار کنیم که شرمنده شهدا نشویم.در ادامه خانواده محترم شهید از حضور هیات رئیسه واحد شهربابک در منزل ایشان قدردانی کردند.