نسخه فارسیفارسیامروز شنبه بیست و ششم آبان ماه-سال یک هزار و سیصدو نود و هفت

برگزاری کرسی آزاد اندیشی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهربابکبرگزاری کرسی آزاد اندیشی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهربابک
 کرسی های آزاد اندیشی یکی از جدی ترین مطالباتی است که رهبر فرزانه انقلاب همواره در دیدارهایشان با دانشجویان و مجموعه های دانشگاهی مطرح فرموده اند . و در راستای اجرای منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی و حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در خصوص ضرورت راه اندازی کرسی های مناظره ، نقد ، نظریه پردازی و آزاد اندیشی در دانشگاهها ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهربابک اقدام به تشکیل نشستی با حضور دانشجویان ، اساتید و کارکنان واحد نمود . در ابتدای جلسه ریاست واحد به تاریخچه حضور استعمارگران در یکصد سال گذشته اشاره نمود و در ادامه حجت الاسلام کاشفی در مورد روابط با آمریکا ، سخنانی ایراد نمودند . سپس دانشجویان به طرح پرسش های خود پرداختند .

برگزاری کرسی آزاد اندیشی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهربابک

دهه فجر برفجرآفرینان مبارک باد