نسخه فارسیفارسیامروز چهارشنبه یکم خرداد ماه-سال یک هزار و سیصدو نود و هشت

محفل انس با قرآنمحفل انس با قرآن
      در آستانه میلاد کریم اهل بیت امام حسن مجتبی علیه السلام در تاریخ 29/2/98 مسجد   سلمان فارسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهربابک میزبان ریاست واحد، هیات ریئسه، استادان، کا رکنان و خانواده ایشان بود. این محفل انس با قرآن کریم، با حضور سه نفر از قاریان برتر شهرستان همراه شد. در ادامه یکی از دانشجویان در وصف کریم اهل بیت به مدیحه سرایی پرداخت. مراسم مسابقه کتابخوانی (احکام) ویژه استادان، کارکنان و فرزندان آنان برگزار گردید و جشن عبادت فرزندان کارکنان و استادان بهمراه مسابقه نقاشی با موضوع نماز و آزاد از دیگر برنامه های این مراسم بود. درپایان از قاریان قرآن و برگزیدگان مسابقات احکام و نقاشی تقدیر بعمل آمد.

محفل انس با قرآن

دهه فجر برفجرآفرینان مبارک باد