نسخه فارسیفارسیامروز سه_شنبه بیست و پنجم تیر ماه-سال یک هزار و سیصدو نود و هشت

دیدار با خانواده شهداء درآستانه میلاد با سعادت امام رضا(ع)
                             با سمه تعالی       در تاریخ 23/4/98 و به مناسبت میلاد امام رضا(ع) اعضای هیات رئیسه واحد شهربابک باخانواده شهید محمد منگلی دیدار نمودند. دراین دیدار مجاهدت و رشادتهای شهید بزرگوارمورد قدردانی قرارگرفت.     صالحی رئیس واحد پس از بزرگداشت میلاد امام رضا (ع) خانواده شهداء و جانبازان را از یادگاران پر برکت و بزرگ انقلاب دانسته و تأکید داشت یاد و خاطره شهداء را باید همیشه زنده نگه داشت. در این جلسه همسر شهید به بیان خاطراتی از شهید و رشادت های وی پرداخت.       حجه الاسلام ملکوتی رئیس اداره دانشجوئی و فرهنگی واحد نیز ضمن تجلیل از خانواده شهید علو درجات برای ایشان را از خداوند طلب نمودند.     در پایان از نوه شهید بزرگوار که قاری قرآن بودند و همچنین خانواده شهید تجلیل به عمل آمد.

دیدار با خانواده شهداء درآستانه میلاد با سعادت امام رضا(ع)

دهه فجر برفجرآفرینان مبارک باد

1395/11/13 (4:45:59 PM)