نسخه فارسیفارسیامروز شنبه بیست و چهارم آذر ماه-سال یک هزار و سیصدو نود و هفت

گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه آزاداسلامی واحد شهربابکگرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه آزاداسلامی واحد شهربابک
  به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهربابک ، مراسم روز دانشجو با حضور کثیری از دانشجویان ، هیأت رئیسه ، اساتید و کارکنان دانشگاه در این واحد برگزار گردید .   مراسم با تلاوتی چند از کلام الله مجید و سرود جمهوری اسلامی آغاز ، و سپس دکتر افشین صالحی ریاست واحد ضمن گرامیداشت روز دانشجو ، به تاریخچه این روز پرداختند . دکتر صالحی گفتند این روز به یاد سه دانشجو مصطفی بزرگ نیا و،احمد قند چی  و مهدی شریعت رضوی که هنگام اعتراض به دیدار رسمی ریچارد نیکسون معاون رئیس جمهور وقت ایالات متحده در تاریخ 16 آذر 1332 در دانشکده فنی دانشگاه تهران به شهادت رسیدند نامگذاری شده است . و دلیل نامگذاری روز دانشجو ،اعتبار و اهمیت داشتن جایگاه  و مقام دانشجو می باشد . بعد از سخنان ریاست واحد مراسم با دکلمه خوانی دانشجویان و اجرای موسیقی ادامه پیدا کرد و در پایان از دانشجویان برتر رشته های ورزشی و دانشجویان منتخب دانشجویی تجلیل و تقدیر بعمل آمد . شایان ذکر است در اجرا و برگزاری مراسم از دانشجویان واحد استفاده گردید .

گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه آزاداسلامی واحد شهربابک

دهه فجر برفجرآفرینان مبارک باد