بازدید امام جمعه و فرماندار شهرستان از حوزه برگزاری آزمون در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهربابک

1395/04/26 (8:34:28 AM)

صبح روز جمعه مورخ95/04/25 شریفی فرماندار و حجت الاسلام منتظری امام جمعه شهرستان با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهربابک از حوزه برگزاری آزمون سال 1395 بازدید به عمل آوردند.در این بازدید امام جمعه ضمن قدردانی از از کلیه عوامل اجرائی و دانشگاه آزاد اسلامی شهربابک که شرایط لازم را برای اجرای هر چه بهتر آزمون فراهم نموده اند قدردانی کرد.

فرماندار شهرستان نیز با اعلام رضایت از نحوه برگزاری آزمون از تلاشهای کلیه عوامل برگزار کننده بویژه مدیریت و کارکنان دانشگاه قدردانی نمود.