بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی و پاسداشت زبان فارسی

1395/03/03 (4:50:32 PM)

مراسم بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی با حضور امام جمعه ، فرماندار، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج و تنی چند از مسئولین شهرستان، اعضا هیات علمی و کارکنان واحد به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهربابک در محل سالن اجتماعات واحد برگزار شد.

در این مراسم رئیس دفتر فرهنگ اسلامی ضمن عرض خیرمقدم به شرکت کنندگان ،در خصوص شخصیت و جایگاه فردوسی و نقش وی در احیاء فرهنگ و زبان فارسی و عشق و علاقه وی به ائمه اطهار و مذهب تشیع ،خواهان اهمیت بیشتر به آموزش زبان فارسی بعنوان پایه این فرهنگ شد.در ادامه خانم دکتر شایسته حسینی استاد ادبیات فارسی با اشاره به شرایط تاریخی عصر فردوسی در خصوص اهمیت شاهنامه و تاثیر آن در احیاء زبان فارسی سخنرانی کرد.

سپس فرماندار شهربابک از دست اندر کاران این نشست که با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی ، شورای شهر و شهرداری شهربابک برگزار شده بود تقدیر و تشکر کرد و در پایان از تندیس زیبای فردوسی که در ابتدای بلوار فردوسی شهرستان نصب گردیده بود رونمائی شد.

مشاهده خبر(2098)بار