نسخه فارسیفارسیامروز چهارشنبه بیست و نهم اسفند ماه-سال یک هزار و سیصدو نود و هفت

برگزاری کرسی های ترویجی در واحد شهربابکبرگزاری کرسی های ترویجی در واحد شهربابک
 (ایجادشبهات دربین مسلمانان برنامه ای هدف وتوام با کارشناسی است )   اولین نشست کرسیهای ترویجی عرضه ونقددیدگاه تحت عنوان ایثارگری وشهادت درحراست ازمیهنوارزشها به عنوان یکی ازشاخص های رشدواحیای تمدن نوین اسلامی دردانشگاه ازاداسلامی واحدشهربابک برگزار شد.این نشست دراستانه برگزاری کنگره6500شهیداستان کرمان ودرراستای فرمایشات مقام معظم رهبری درخصوص برگزاری کرسی ها نظریه پردازی برنامه ریزی گردید. دراین جلسه اعضای هیات علمی ومسئولین دانشگاه وهمچنین مسئولین شهرستان شرکت داشتند.حجته الاسلام انصاری امام جمعه شهرستان ضمن بیان اهمیت فرهنگ گفتگو درقالب نشست های تخصصی وکرسی های ازاداندیشی وعلمی به اسیب ها وخطرات دشمنان اسلام در راستای ایجاد شبهه واختلاف اشاره کردند ایشان به تقویت فکر واندیشه از طریق برگزاری کرسی ها اشاره کردند. در ادامه اعضا ی ارائه دهنده کرسی ترویجی شامل دکتر حسین صیفوری ومدیر جلسه دکتر افشین صالحی (ارائه کننده)ودکتر مژگان پورفرد(ناقد) جلسه را برگزار کردند

برگزاری کرسی های ترویجی در واحد شهربابک

1395/06/20 (11:47:28 AM)

در راستای تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی صورت گرفت: امضای تفاهم نامه دانشگاه آزاد اسلامی با استانداری کرمان

در سال «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» و در راستای تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری و با توجه به انتخاب استان کرمان به عنوان پایلوت اقتصاد مقاومتی توسط رئیس‌جمهور، با توجه به رویکردهای مردمی بودن و درون‌زایی مورد تاکید در این سیاست‌ها و به منظور دستیابی به توسعه و توازن منطقه ای و استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بخش خصوصی، تفاهم نامه ای بین استانداری کرمان و دانشگاه آزاد اسلامی به امضا رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، علیرضا رزم‌حسینی استاندار استان کرمان در این جلسه با اشاره به نامگذاری سال جاری به «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» گفت: در راستای یکی از بندهای اصلی اقتصاد مقاومتی که مردمی کردن اقتصاد ایران است و براساس منویات مقام معظم رهبری، استان کرمان از چندی پیش کار مردمی کردن اقتصاد مقاومتی را شروع کرده است.

وی افزود: این امر از شهرستان قلعه گنج استان کرمان شروع شد. به این صورت که موسسه بنیاد مستضعفان متولی امر توسعه و اجرای اقتصاد مقاومتی در آن منطقه شد و خوشبختانه به دلیل موفقیت این ایده در منطقه، در کل شهرستان قلعه گنج گسترش پیدا کرد.

رزم‌حسینی با بیان اینکه استان کرمان تاکنون موفق شده در 60 روستای قلعه گنج صندوق‌های توسعه محلی ایجاد کند، گفت: این صندوق‌ها با مشارکت مردم، نسبت به ایجاد اشتغال و خلق ثروت فعالیت می کنند. به دنبال سرمایه گذاری‌های بنیاد مستضعفان، بخش خصوصی نیز به این حیطه وارد شد که سبب امیدوار شدن مردم و افزایش ضریب امنیتی شهرستان شد.

وی افزود: هم اکنون اقدامات خوبی در حوزه تغییر الگوی کشت توسط مدیریت توسعه منطقه که همان بنیاد مستضعفان است، آغاز شده و خوشبختانه سیاست اصلی اقتصاد مقاومتی که به دنبال توانمند سازی مردم است، در این منطقه انجام شده است.

استاندار کرمان با بیان اینکه این استان در سال جدید با موافقت ستاد اقتصاد مقاومتی کشور به همراه دو استان دیگر به عنوان پایلوت کشوری انتخاب شده است، اظهار داشت: الگوی اقتصاد مقاومتی در کل استان تعمیم داده شده و خوشبختانه موسسات ملی بزرگی مسئولیت مردمی کردن اقتصاد استان را برعهده گرفته اند. در همین زمینه دانشگاه آزاداسلامی به ریاست دکتر میرزاده نیز این موضوع را با علاقمندی پذیرفت و طبق توافقنامه با دانشگاه آزاد اسلامی، در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی که از منویات مقام معظم رهبری است، استانداری کرمان با دانشگاه آزاد اسلامی مشارکت می کند.

رزم‌حسینی ضمن تشکر از دکتر میرزاده به خاطر توجه به اقتصاد مقاومتی و اقتصاد دانش بنیان خاطرنشان کرد: این تفاهم نامه به منظور جلب مشارکت‌های مردمی، سرمایه گذاری توسط بخش غیردولتی و مدیریت توسعه‌بخشی در شهرستان‌های استان کرمان منعقد شده است.

وی با بیان اینکه دولت در این زمینه حمایت‌های لازم، برنامه ریزی و کنترل را انجام می دهد، تصریح کرد: این موضوع تمرین سبک جدیدی از مدیریت است و در عمل، اقتصاد مقاومتی در استان پیاده خواهد شد.

استاندار کرمان با اشاره به اینکه این تفاهم نامه از امروز روند اجرایی خود را آغاز خواهد کرد، ابراز امیدواری کرد با مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی در پایان سال کارنامه خوبی تقدیم دولت شود.