نسخه فارسیفارسیامروز جمعه سی ام فروردین ماه-سال یک هزار و سیصدو نود و هشت

دیدار هیات رئیسه واحد با فرمانده سپاه شهرستان
 به مناسبت اعیاد شعبانیه و روز پاسدار هیئِت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی شهربابک، در ناحیه مقاومت بسیج حضور یافتند. در این جلسه دکتر صالحی ریاست واحد، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و گرامیداشت مقام پاسدار و جانباز، با محکوم کردن اقدام اخیر رئیس جمهور آمریکا حمایت جامعه دانشگاهی را از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام و از زحمات و تلاشهای شبانه روزی آنان تقدیر نمود. در ادامه ایشان، با ابراز همدردی با هموطنان آسیب دیده از سیل اخیر حمایت و آمادگی دانشگاهیان را برای کمک به هموطنان سیل­زده اعلام کرد. در این جلسه سرهنگ امیری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان، گفت: امام(ره)، شاخص را دین قرار دادند؛ که اگر دشمنان از شما تعریف کردند، بدانید که راه را اشتباه می روید و اگر علیه شما سخن گفتند بدانید که راه درست است و ما امروز خداوند را شاکریم که برخط مستقیم ولایت حرکت می کنیم.  ایشان در پایان جلسه ضمن ارائه گزارشی از وضعیت سیل در استان خوزستان از دانشگاهیان تشکر کرد.

دیدار هیات رئیسه واحد با فرمانده سپاه شهرستان

1395/06/20 (11:47:28 AM)

در راستای تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی صورت گرفت: امضای تفاهم نامه دانشگاه آزاد اسلامی با استانداری کرمان

در سال «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» و در راستای تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری و با توجه به انتخاب استان کرمان به عنوان پایلوت اقتصاد مقاومتی توسط رئیس‌جمهور، با توجه به رویکردهای مردمی بودن و درون‌زایی مورد تاکید در این سیاست‌ها و به منظور دستیابی به توسعه و توازن منطقه ای و استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بخش خصوصی، تفاهم نامه ای بین استانداری کرمان و دانشگاه آزاد اسلامی به امضا رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، علیرضا رزم‌حسینی استاندار استان کرمان در این جلسه با اشاره به نامگذاری سال جاری به «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» گفت: در راستای یکی از بندهای اصلی اقتصاد مقاومتی که مردمی کردن اقتصاد ایران است و براساس منویات مقام معظم رهبری، استان کرمان از چندی پیش کار مردمی کردن اقتصاد مقاومتی را شروع کرده است.

وی افزود: این امر از شهرستان قلعه گنج استان کرمان شروع شد. به این صورت که موسسه بنیاد مستضعفان متولی امر توسعه و اجرای اقتصاد مقاومتی در آن منطقه شد و خوشبختانه به دلیل موفقیت این ایده در منطقه، در کل شهرستان قلعه گنج گسترش پیدا کرد.

رزم‌حسینی با بیان اینکه استان کرمان تاکنون موفق شده در 60 روستای قلعه گنج صندوق‌های توسعه محلی ایجاد کند، گفت: این صندوق‌ها با مشارکت مردم، نسبت به ایجاد اشتغال و خلق ثروت فعالیت می کنند. به دنبال سرمایه گذاری‌های بنیاد مستضعفان، بخش خصوصی نیز به این حیطه وارد شد که سبب امیدوار شدن مردم و افزایش ضریب امنیتی شهرستان شد.

وی افزود: هم اکنون اقدامات خوبی در حوزه تغییر الگوی کشت توسط مدیریت توسعه منطقه که همان بنیاد مستضعفان است، آغاز شده و خوشبختانه سیاست اصلی اقتصاد مقاومتی که به دنبال توانمند سازی مردم است، در این منطقه انجام شده است.

استاندار کرمان با بیان اینکه این استان در سال جدید با موافقت ستاد اقتصاد مقاومتی کشور به همراه دو استان دیگر به عنوان پایلوت کشوری انتخاب شده است، اظهار داشت: الگوی اقتصاد مقاومتی در کل استان تعمیم داده شده و خوشبختانه موسسات ملی بزرگی مسئولیت مردمی کردن اقتصاد استان را برعهده گرفته اند. در همین زمینه دانشگاه آزاداسلامی به ریاست دکتر میرزاده نیز این موضوع را با علاقمندی پذیرفت و طبق توافقنامه با دانشگاه آزاد اسلامی، در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی که از منویات مقام معظم رهبری است، استانداری کرمان با دانشگاه آزاد اسلامی مشارکت می کند.

رزم‌حسینی ضمن تشکر از دکتر میرزاده به خاطر توجه به اقتصاد مقاومتی و اقتصاد دانش بنیان خاطرنشان کرد: این تفاهم نامه به منظور جلب مشارکت‌های مردمی، سرمایه گذاری توسط بخش غیردولتی و مدیریت توسعه‌بخشی در شهرستان‌های استان کرمان منعقد شده است.

وی با بیان اینکه دولت در این زمینه حمایت‌های لازم، برنامه ریزی و کنترل را انجام می دهد، تصریح کرد: این موضوع تمرین سبک جدیدی از مدیریت است و در عمل، اقتصاد مقاومتی در استان پیاده خواهد شد.

استاندار کرمان با اشاره به اینکه این تفاهم نامه از امروز روند اجرایی خود را آغاز خواهد کرد، ابراز امیدواری کرد با مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی در پایان سال کارنامه خوبی تقدیم دولت شود.