دانشگاه آزاد اسلامی شهربابک میزبان شهید گمنام

1396/12/02 (1:34:46 PM)

به مناسبت فرا رسیدن شهادت حضرت فاطمه (س) دانشگاه آزاد اسلامی شهربابک میزبان شهید گمنام بود . امام جمعه شهرستان در این مراسم گفت : باید از فضای معنوی که این شهید گمنام ایجاد خواهد کرد استفاده کنیم چه بسی امروز حریم معنویت ما شهدا هستند .

به گزارش  روابط عمومی  دانشگاه و خبرنگار خبرگزاری آنا، مراسم پیکر مطهر شهید گمنام تازه تفحص شده هشت سال دفاع مقدس با حضور اقشار جامعه دانشگاهی ، مردم، مسئولان، خانواده معزز شهدا، ایثارگران،جانبازان، آزادگان و روحانیون تشییع وتدفین شد و پیکر مطهر این شهید در جوار مسجد سلمان فارسی دانشگاه آرام گرفت .

امام جمعه شهرستان حجت الاسلام علی اصغر انصاری ضمن سلام به شهدا ومقام معظم رهبری و عرض تسلیت به مناسبت شهادت حضرت زهرا (س) گفت : باید از فضای معنوی که این شهید گمنام ایجاد خواهد کرد استفاده کنیم .

انصاری گفت : حضور گسترده مردم در اینگونه مراسم نشان داد مردم برای همیشه وفا دار به شهدا هستند .

وی با اشاره به آیه قرآن  گفت : که شهدا زنده اند و نزد پروردگارشان روزی می خورند .

امام جمعه شهرستان به نقل از بیانات حضرت امام (ره) اظهار کرد : رهبرما آن طفل سیزده ساله ای است که نارنجک به کمر می بندد و خود را زیر تانک دشمن می اندازد.

وی در پایان سخنان خود گفت : امروز حریم معنویت ما شهدا هستند .

در ادامه پس از اقامه نماز بر پیکر شهید گمنام توسط امام جمعه شهرستان، کربلایی هادی کافی از مدافعین حرم به نوحه خوانی ومدیحه سرایی پرداختند.