نسخه فارسیفارسیامروز دوشنبه دوم مهر ماه-سال یک هزار و سیصدو نود و هفت

کسب 4 مدال رنگارنگ توسط کشتی گیران آزاد وفرنگی دانشگاه آزاد اسلامی شهربابک

1395/10/05 (11:09:46 PM)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ازاد اسلامی شهربابک :
صبح روز یکشنبه مورخ 95/10/5تیم پنج نفره کشتی آزاد وفرنگی دانشگاه آزاد واحد شهربابک با مربیگری دکتر محمد صادق صادقی از اساتید واحد به مسابقات دانشجویی استان به میزبانی واحد سیرجان اعزام شدند. که در پایان با درخشش کشتی گیران واحد شهربابک همراه بود . که در این مسابقه، آقای محسن ایرانمنش دانشجوی رشته ریختگری مدال طلای کشتی فرنگی ، آقای محمد صالحی دانشجوی رشته برق مدال نقره کشتی آزاد  ، آقای علی حق جو دانشجوی رشته عمران مدال برنز کشتی ازاد واقای روح الاه ایرانمنش دانشجوی رشته ریختگری مقام چهارم کشتی فرنگی را از آن خود کردند.