برگزاری مسابقه کتابخوانی ویژه اساتید و دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی واحدشهربابک

1395/02/08 (12:10:24 PM)

به همت دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهربابک در ساعت فرهنگی روز سه شنبه  07/02/95  به مناسبت گرامیداشت هفته معلم بخش اول مسابقه کتابخوانی ویژه اساتید با موضوع تعلیم و تربیت در اسلام تالیف استاد شهید مرتضی در سالن اجتماعات واحد برگزار گردید.
و همچنین مسابقه کتابخوانی ویژه دانشجویان با موضوع سخنان قصار امام علی بن ابیطالب (ع) ویرایش و شرح دکتر مسعود هاشمی به مناسبت میلاد امام علی (ع) و روز پدر، در مسجد سلمان فارسی دانشگاه برگزار گردید.