نسخه فارسیفارسیامروز شنبه بیست و ششم آبان ماه-سال یک هزار و سیصدو نود و هفت

برگزاری کرسی آزاد اندیشی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهربابکبرگزاری کرسی آزاد اندیشی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهربابک
 کرسی های آزاد اندیشی یکی از جدی ترین مطالباتی است که رهبر فرزانه انقلاب همواره در دیدارهایشان با دانشجویان و مجموعه های دانشگاهی مطرح فرموده اند . و در راستای اجرای منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی و حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در خصوص ضرورت راه اندازی کرسی های مناظره ، نقد ، نظریه پردازی و آزاد اندیشی در دانشگاهها ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهربابک اقدام به تشکیل نشستی با حضور دانشجویان ، اساتید و کارکنان واحد نمود . در ابتدای جلسه ریاست واحد به تاریخچه حضور استعمارگران در یکصد سال گذشته اشاره نمود و در ادامه حجت الاسلام کاشفی در مورد روابط با آمریکا ، سخنانی ایراد نمودند . سپس دانشجویان به طرح پرسش های خود پرداختند .

برگزاری کرسی آزاد اندیشی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهربابک

گرامیداشت ایام الله دهه فجر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهربابک

1394/11/24 (3:16:49 PM)

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهربابک در ایام الله دهه فجر برنامه های متنوعی را هماهنگ با ستاد دهه فجر شهرستان برگزار نمود که اهم آنها به شرح زیر می باشد .
1-       پذیرش مسولیت کمیته دانشجویی شهرستان از طرف ستاددهه فجر ، تشکیل جلسه و ایجاد هماهنگی با سایر مراکز دانشگاهی و موسسات آموزش عالی  جهت برگزاری هرچه با شکوهتر مراسم در سطح دانشگاههای شهرستان
2-     آذین بندی محیط دانشگاه و ایجاد فضای مناسب ایام دهه فجر
3-     برگزاری مسابقات ورزشی دو میدانی و تیراندازی بین اساتید و کارکنان و دانشجویان
4-     برگزاری محفل انس با قرآن کریم با مشارکت کمیته برگزار کننده مراسم در سطح شهرستان