نسخه فارسیفارسیامروز جمعه چهارم خرداد ماه-سال یک هزار و سیصدو نود و هفت

بخشنامه دبیران محترم هیات امنای استانها

گرامیداشت ایام الله دهه فجر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهربابک

1394/11/24 (3:16:49 PM)

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهربابک در ایام الله دهه فجر برنامه های متنوعی را هماهنگ با ستاد دهه فجر شهرستان برگزار نمود که اهم آنها به شرح زیر می باشد .
1-       پذیرش مسولیت کمیته دانشجویی شهرستان از طرف ستاددهه فجر ، تشکیل جلسه و ایجاد هماهنگی با سایر مراکز دانشگاهی و موسسات آموزش عالی  جهت برگزاری هرچه با شکوهتر مراسم در سطح دانشگاههای شهرستان
2-     آذین بندی محیط دانشگاه و ایجاد فضای مناسب ایام دهه فجر
3-     برگزاری مسابقات ورزشی دو میدانی و تیراندازی بین اساتید و کارکنان و دانشجویان
4-     برگزاری محفل انس با قرآن کریم با مشارکت کمیته برگزار کننده مراسم در سطح شهرستان