امضای تفاهم نامه بین دانشگاه ازاداسلامی شهربابک واداره بهزیستی شهرستان

1397/04/06 (12:46:50 PM)

در دیدار رئیس بهزیستی شهرستان آقای حاجی زاده ، با رئیس دانشگاه ازاد شهربابک دکتر افشین صالحی تفاهم نامه مشترک  این واحد دانشگاهی با اداره بهزیستی شهربابک  درخصوص انجام طرح های تحقیقاتی و پژوهشی امضا  شد .

دکترصالحی در این دیدار گفت : دانشگاه آزاد اسلامی دربررسی و حل مشکلات ،در کنار نهادهای شهرستان است.

متن خبر : به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در دیدار رئیس اداره بهزیستی ،اقای یاسر حاجی زاده ودکتر افشین صالحی رئیس دانشگاه ازاد شهربابک تفاهم نامه همکاری مشترک در زمینه انجام طرح های تحقیقاتی وپژوهشی جهت پیشبرد علمی و عملی اهداف بهزیستی در راستای حل مشکلات شهرستان و توانمند سازی جامعه هدف بهزیستی بویژه طرح توانبخشی مبتنی بر جامعه (CBR) صورت گرفت  .

دکتر صالحی گفت : دانشگاه آزاد اسلامی در بررسی و حل مشکلات در کنار اداره و نهادهای شهرستان است .

وی تاکید کرد آمادگی جهت انجام طرح های پژوهشی متناسب با نیازهای شهرستان را داریم . صالحی خدمت رسانی در بهزیستی را  برای هر شخصی بویژه پرسنل بهزیستی باعث افتخار خواند .

آقای حاجی زاده ضمن تشکر از همکاری های گسترده دانشگاه آزاد شهربابک با اداره بهزیستی، ضمن تاکید برلزوم اجرای علمی تر و دقیق تر طرح های مختلف سازمان بهزیستی، پژوهش را به عنوان یکی از شاخص های  اساسی در تحکیم زیر ساختهای فرهنگی ، اقتصادی، اجتماعی و سیاسی جامعه دانستند .

حاجی زاده با بیان اینکه انعقاد تفاهم نامه بین اداره بهزیستی و دانشگاه ازاد شهرستان را با هدف همکاری در انجام طرح های پژوهشی و تحقیقاتی، استفاده از ظرفیت بالای دانشگاه در اموزش جامعه بویژه گروه هدف بهزیستی را گامی بزرگ در جهت ارتقای کیفیت خدمات بهزیستی به جامعه دانست .

رئیس اداره بهزیستی اظهار امیدواری کردند که با همکاری دانشگاه می توان  در سطح شهرستان علاوه بر برنامه مشاوره ژنتیک سایر طرح های غربالگری را نیز به صورت علمی ترو کامل ترگسترش داد .