دانشگاه آزاداسلامی واحد شهربابک میزبان 1455نفر داوطلب کنکور سراسری 1397

1397/04/09 (12:43:56 PM)

به گزارش روابط عمومی و خبرنگار خبرگزاری آنا،دکتر اکبر اسدی معاون آموزشی واحد و نماینده تام الاختیار آزمون در واحد شهربابک گفت : واحد شهربابک با توجه به سوابق اجرایی برگزاری در آزمون های سنوات گذشته دارای زیر ساخته لازم جهت برگزاری آزمون می باشد . وی با بیان اینکه از تعداد1455نفر داوطلب شرکت کننده،متشکل از 69/5%خواهران و 31/5%براداران در این آزمون شرکت کردند . وی اظهار کرد :علوم تجربی بیشترین و علوم انسانی کمترین شرکت کننده را دارد . همچنان در ادامه حجت الاسلام علی انصاری امام جمعه ،علی اسدی نماینده،علیرضا اسدی فرماندار،دکتر محمد بخشوده مدیر آموزش و پرورش و امیری نماینده سازمان سنجش به همرا جمعی از مسئولان از محل و نحوه برگزاری ازمون بازدید کردند .