بزرگداشت روز شهدا و هفته منابع طبیعی

1394/12/19 (2:20:46 PM)

روز دوشنبه   17/12/94  به مناسبت هفته منابع طبیعی و روز 22 اسفندماه روز بزرگداشت شهدا دانشگاه آزاد اسلامی شهربابک به یاد سیصدوشصت شهید شهرستان تعداد 360  اصله درخت را درمحدوده مزرعه تحقیقاتی  وسایت واحد با حضور مسئولین غرص نمود.

در این مراسم که فرماندار ، نماینده منتخب مردم در مجلس شورای اسلامی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ، ریاست بنیاد ایثارگران و جانبازان  و تعدادی از رؤسای  ادارات و نهادهای شهرستان حضور داشتند،محمودی رئیس واحد اظهار داشت:" شهدا با خون خود درخت اسلام را آبیاری نمودند تا ما در زیر سایه آن با افتخار ، سربلندی و آرامش زندگی کنیم ، ما وظیفه داریم راه شهدا را ادامه دهیم."

در ادامه فرماندار شهرستان ضمن تقدیر از این اقدام در خصوص اهمیت درخت و درختکاری و کشت های گلخانه ای سخنانی ایراد نمود.