مراسم بزرگداشت میلادحضرت علی (ع) و روز پدر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهربابک

1395/01/31 (1:18:47 PM)

مراسم جشن ولادت با سعادت حضرت امیرالمومنان علی (ع) و روز پدر  ساعت 10 روز سه شنبه 95/01/31  با حضور ریاست دانشگاه ، اساتید ، کارکنان  و دانشجویان درسالن اجتماعات واحد برگزار گردید.

این مراسم با تلاوت آیاتی از قرآن  کریم  توسط یکی از دانشجویان آغاز گردید . در ادامه محمودی ریاست محترم واحد،  ضمن خیر مقدم به حضار در وصف کمالات حضرت علی(ع)به ایراد سخن پرداختند و روز پدر را به تمام پدران تبریک عرض نموده و از خداوند متعال سعادت وسلامت تمام پدران را خواستار شدند.

و مراسم با اجرای برنامه های  شاد در وصف روز پدر و میلاد امام علی (ع)ادامه یافت.