خرید کالای ایرانی باید تبدیل به یک فرهنگ شود .

1397/01/20 (9:43:31 AM)

به گزارش روابط عمومی وخبرنگار خبرگزاری آنا، دیدار نوروزی همکاران با حضور هیات رئیسه در اولین روز کاری واحد شهربابک انجام شد .

دکتر افشین صالحی ضمن تبریک سال جدید به کلیه همکاران از خدمات ستاد اسکان دانشگاه تقدیر وتشکر کرد.

وی شعارسال که از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شده راتکمیل کننده شعارهای اقتصادی سالهای گذشته دانست و گفت : خرید کالای ایرانی خود باعث اشتغالزایی می شود و امیدواریم که کیفیت کالای ایرانی بالا رود تا تمامی جامعه برای خرید رو به کالای ایرانی بیاورند .

صالحی افزود : برخی  آسیب های اجتماعی و روانی واخلاقی ناشی از بیکاری به وجود می آید و باید خرید کالای ایرانی تبدیل به یک فرهنگ شود. وی سیاست دانشگاه را مبتنی به پژوهش و فن آوری و فروش خدمات و کاهش هزینه هادانست .

مسئول دفتر فرهنگ حجت الاسلام صادق ملکوتی نیز گفت : امیدواریم جامعه ما به خصوص جامعه دانشگاهی خرید کالای ایرانی را در اولویت زندگی قرار دهند و هر ایرانی باید این عرق ملی را داشته باشد .

ملکوتی اظهار کرد : همه باید به گونه ای رفتار کنیم که روی پای خود بایستیم ووجود و حیات دانشگاه بسته به وجود دانشجو است لذا باید تکریم دانشجو و ارباب رجوع باید مد نظر تک تک ما باشد .

در پایان مراسم ،اعضای هیات رئیسه و همکاران با حضور بر مزار شهید گمنام دانشگاه با قرائت فاتحه به مقام شامخ این شهید بزرگوار ادای احترام کردند .