جلسه شورای برنامه ریزی و اقتصاد دانش بنیان استان کرمان در واحد شهربابک

1395/02/14 (10:39:19 AM)

جلسه  شورای برنامه ریزی و اقتصاد دانش بنیان استان کرمان در واحد شهربابک

شورای برنامه ریزی و اقتصاد دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان در روز دوشنبه 13/02/95 با حضور رئیس دبیرخانه هیات امنا ، حسابرس ، خزانه دار و مسولین برنامه ریزی واحدهای استان ، در واحد شهربابک برگزار گردید.

در این جلسه دکتر رئیس پور در خصوص  نحوه تنظیم و اجرای برنامه و بودجه سال 95 توضیحاتی را ارائه نمودو پس از تبادل نظر و پرسش و پاسخ پیرامون موضوع برنامه و بودجه ، انتخابات شورای برنامه ریزی و اقتصاد دانش بنیان برگزار گردید. که آقای دکتر رحیم پوراز واحد کرمان به  عنوان رئیس شورای مذکور انتخاب شد .