هفتمین جلسه شورای تخصصی اداری و مالی استان کرمان در واحد شهربابک

1395/02/14 (11:20:25 AM)

هفتمین جلسه شورای تخصصی اداری و مالی استان کرمان روز دوشنبه 13/02/95 در واحد شهربابک برگزار شد.در این جلسه رئیس دبیرخانه هیات امنای استان ضمن گرامیداشت روز معلم و روز استاد ، در خصوص شخصیت علمی استاد شهید مطهری سخنانی را ایراد نمود .

دکتر محمود آقاجانی  در ادامه از واحدها خواست صرفه جویی و مصرف درست را جدی گرفته و در این خصوص کمیته های صرفه جویی واحد ها فعال شوند . وی اعلام نمود مراحل جمع بندی و تصویب بودجه واحدها در استان انجام شده و رسماً به واحدها ابلاغ گردیده است در ادامه دکتر نکویی معاون اداری و مالی واحد سیرجان و رئیس شورای تخصصی اداری و مالی استان در خصوص دستور کار جلسه توضیحاتی داد .

در این جلسه ،جدی گرفتن استفاده از اتوماسیون ،صرفه جویی ،ممنوعیت استخدام به جز جذب هیات علمی دکتری ، تکریم ارباب رجوع ، شرایط بازخرید کارکنان ،نحوه پرداخت اقساط بانکی ،جدی گرفتن بحث پایش مطالبات و دقت و نظارت در بستن حسابهای مالی پایان سال خصوصاً واحدهایی که در مرز زیان دهی هستند و ... مورد بحث و بررسی قرار گرفت.وبه منظور اجرائی شدن بندهای یازده گانه دستور کار جلسه چند مصوبه به تصویب رسید.