کسب مدال طلای مسابقات بوکس انتخابی استان، توسط عبدالحمید نعمتی

1395/05/16 (9:46:00 AM)

مسابقات بوکس قهرمانی جوانان استان کرمان در روز جمعه 15 مردادماه  با حضور تیمهایی از شهرستانهای مختلف در سالن بوکس رفسنجان برگزار و درنهایت  ترکیب تیم منتخب استان جهت شرکت در مسابقات کشوری مشخص شد .

در جریان این مسابقات عبدالحمید نعمتی دانشجوی رشته نقشه کشی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهربابک ، نماینده وزن 74 کیلوگرم شهربابک به مصاف حریفان خود رفت که در نهایت با غلبه بر آنها موفق به کسب مدال طلای این وزن  و به عنوان نماینده استان در این وزن جهت حضور در مسابقات کشوری انتخاب شد.